Midtnorsk Symfoniorkester ble stiftet i 2003 som Sør-Trøndelag Orkesterforening ved en sammenslutning av Trondheim Byorkester og Midt-Trøndelag Symfoniorkester. Orkesteret har full symfonisk besetning og består i dag av ca. 60 musikere fra Trondheim og omegn. Noen få av medlemmene har musikkfaglig bakgrunn, men de fleste er dedikerte amatører med stort spenn i alder og yrker.

Konsert i Røros kirke 28.9.2013
Foto: Ann-Randi Røstum

Vi spiller variert klassisk musikk, alt fra symfonier, solistkonserter og korverk til musical og underholdningsmusikk. Orkesteret har typisk 6-8 konserter og opptredener årlig i Trondheim og rundt omkring i Trøndelag. Blant våre faste tradisjoner er 17. mai-konserten i Vår Frue kirke, og "Unge Solister", der vi trekker frem unge talenter fra kulturskolene i Trondheim og omegn.

Orkesterets faste dirigent er Tormod Knapp, cellist i Trondheim Symfoniorkester.

Vi påtar oss gjerne spilleoppdrag. Det kan være alt fra fremføring av korverk til korte innslag for å skape en festlig ramme om et arrangement.

Vil du spille med oss? Ta kontakt med styret eller send en e-post til post@stof.no. Vi øver hver onsdag kl. 19-22 i Metodistkirken (Cicignons plass, vis-a-vis Nova kino).


Grasrotandelen