Konserter fram t.o.m. 2006

Informasjonen er ufullstendig

Konserter 2006


Konserter 2005


Skabningens Halleluja av F.L.Æ. Kunzen, høsten 2005

Orkesteret spilte 3 konserter, i Ørland, Steinkjer og Lademoen kirke. Konsertene var et samarbeid mellom orkesteret og Strindheim Blandakor.

Friedrich Ludwig Æmilius Kunzen (1761-1817) var født i Lübeck som sønn av organisten i Marienkirche. Både hans far og farfar virket i Lübeck og var anerkjente organister og komponister i sin tid. F.L.Æ. Kunzen opptrådte allerede som 7-åring i London, der hans klaverspill vakte oppsikt. Han avbrøt jus-studiene i 1784 og ble overtalt til å vie sitt liv til musikken. Han flytte til København. Der opptrådte han flere ganger ved hoffet, det var også der han debuterte som komponist og vakte oppsikt som dirigent. I 1789 ble hans opera Holger Danske uroppført ved Det kgl. Teater i København. Teksten var skrevet av Jens Baggesen, som også har skrevet teksten til Skabningens Halleluja.


Orgelkonsert, høsten 2005

Hallgeir Schiager var solist med orkesteret. Konserten ble avholdt søndag 30. oktober i Lademoen kirke i Trondheim. På programmet sto Orgelsymfoni av Saint-Saëns, Orgelkonsert i F-dur av Rheinberger og Wagners Mestersangerouvertyren. Dirigent for konserten var selvsagt Tormod Knapp. Konserten var særdeles vellykket, og musikerne var strålende fornøyde.


flere konserter